Обележен 192. рођендан наше школе 

 

Дечија недеља 2022. под слоганом "Шта детету треба да расте до неба!?"

 

Седмаци урадили пројекат "Јапан"

 

 

 

Књижевна олимпијада 2022.

         Дана 19. фебруара 2022. године са почетком у 10 сати одржано је још једно  такмичење за ученике 7. и 8. разреда у познавању књижевнотеоријских појмова, писаца и дела, стилских фигура, версификације и метрике познато као Књижевна олимпијада. Традиционално, домаћин је била Основна школа "Милутин Миланковић" у Раброву.

         Представници Основне школе "Угрин Бранковић" били су седмаци Ксенија Марјановић и Жарко Попа из подручног одељења у Буковској. Они су поделили 2. место и награђени су дипломом. Дан је био прави пролећни тако да су се деца након израде теста лепо дружила и играла у дворишту и тиме прекратили муке ишчекивања резултата. Честитамо ученицима и предметној наставници Жаклини Вукадиновић уз жеље да следеће године понове овакав и бољи успех. Посебно похваљујемо све учеснике такмичења који су и поред свих потешкоћа у данашње време нашли снаге и воље да се припремају за такмичење. 

Обележен Савиндан на пригодан начин

     Дана 27. јануара 2022. године у просторијама Основне школе "Угрин Бранковић" подручног одељења у  Буковској обележен је Савиндан у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом и препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Још једна школска слава окупила је наше основце, а колачари им даровали поклоне.  Школарци су одслушали химну Светом Сави, озарених лица мало се гостили и растали уз жеље да се у добром здрављу, већем броју и традиционално уз приредбу састанемо догодине. 

 

 

 

  ПРОСЛАВЉЕН САВИНДАН

 

378784

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

toplica.png 

Топлица Стојадиновић