Седмаци урадили пројекат "Јапан"

 

 

 

Књижевна олимпијада 2022.

         Дана 19. фебруара 2022. године са почетком у 10 сати одржано је још једно  такмичење за ученике 7. и 8. разреда у познавању књижевнотеоријских појмова, писаца и дела, стилских фигура, версификације и метрике познато као Књижевна олимпијада. Традиционално, домаћин је била Основна школа "Милутин Миланковић" у Раброву.

         Представници Основне школе "Угрин Бранковић" били су седмаци Ксенија Марјановић и Жарко Попа из подручног одељења у Буковској. Они су поделили 2. место и награђени су дипломом. Дан је био прави пролећни тако да су се деца након израде теста лепо дружила и играла у дворишту и тиме прекратили муке ишчекивања резултата. Честитамо ученицима и предметној наставници Жаклини Вукадиновић уз жеље да следеће године понове овакав и бољи успех. Посебно похваљујемо све учеснике такмичења који су и поред свих потешкоћа у данашње време нашли снаге и воље да се припремају за такмичење. 

Обележен Савиндан на пригодан начин

     Дана 27. јануара 2022. године у просторијама Основне школе "Угрин Бранковић" подручног одељења у  Буковској обележен је Савиндан у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом и препорукама Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Још једна школска слава окупила је наше основце, а колачари им даровали поклоне.  Школарци су одслушали химну Светом Сави, озарених лица мало се гостили и растали уз жеље да се у добром здрављу, већем броју и традиционално уз приредбу састанемо догодине. 

 

 

 

  ПРОСЛАВЉЕН САВИНДАН

 

ПРАЗНИЦИ НАМ СТИЖУ!

     

        Последњег наставног дана у 2019. години ученицима подручног одељења у Буковској, као доброј деци, Деда Мраз је поделио  поклоне и измамио осмехе. Ученици су организовали Новогодишњи базар где су продавали своје рукотворине:  изузетно укусне медењаке и ручно прављене честитке. Своје новогодишње жеље су  исписали и, са надом у њихово остварење, окачили на Дрво жеља. Надамо се да ће им нова 2020. година донети њихово испуњење. 

      

Видовданска приредба

        У петак, 28. јуна 2019. године, са почетком у 10 сати, одржана је традиционална приредба поводом краја школске године. Ученици подручног одељења у Буковској припремили су драмске приказе ''Код лекара'' и ''Кад дедица не зна да прича причу''; хор песме ''Другарство'' и ''Бројалица'', а рецитатори ''Химну љубави'' апостола Павла, ''Мајка Јову у ружи родила''. 

267243

ДИРЕКТОР ШКОЛЕ

152448113_1090335571483489_3072823658107790871_n.jpg

 Раденко Јовичић